To-knap styringen på Jensen flishuggere | www.3rod.dk

To knapper gør forskellen

Køberne af vores Jensen flishuggere går op i kvalitet. En af de finesser, som Jesper Axel Jensen fremhæver, er to knapper, der styrer arbejdsgangen. En stopknap samt en knap, der får maskinen til at køre frem og tilbage. På andre modeller skal man bruge begge hænder, for at styre arbejdsgangen, men det kan man altså slippe for med de tyske flismaskiner.

Verdens smarteste flishugger fra Jensen | www.3rod.dk

Verdens smarteste flishuggere kommer fra Jensen og fås i Birkerød

Stærke maskiner og kvalitet for pengene er kendetegnende for Jensen flishuggere. Den tyske producent har fremstillet flismaskiner siden 1884 og har fokus på kvalitet. Kræfterne kommer fra den pålidelige Kubota dieselmotor, som med tysk grundighed giver driftssikkerhed og en 2-knap styring bliver til Verdens smarteste flishugger.

Verdens smalleste rodfræser | www.3rod.dk

Predator – Verdens smalleste rodfræsere omtales i Dagens Byggeri

Verdens smalleste rodfræsermaskine kommer fra England og forhandles af firmaet 3rod i Birkerød. Maskinerne er udstyret med det supereffektive og hurtige Multi-Tip fræsehjulsystem.

Predator er verdens smalleste rodfræser. Predator er en super solid rodfræser på bælter. Predator kan køre, vende og fræse alle steder. Alle maskiner har hydraulisk undervogn og MultiTip hurtigskift rodfræsersystem. | www.3rod.dk

Predator – en smal og stærk rodfræser

Da bambus døde i hobetal efter at have blomstret stod mange haveejere over for hårdt arbejde med at opgrave de døde bambusrødder. Verdens smalleste rodfræsermaskine Predator kom på arbejde i en villahave i Rudersdal og blev omtalt i den lokale Rudersdalavis.

MultiTip rodfræserhjul | www.3rod.dk

Multi-Tip er uden tvivl verdens bedste fræsehjulsystem

Det amerikanske firma Morbark er Verdens største producent af maskiner til skovarbejde og genindvinding. Efter en længerevarende research på verdensmarkedet for skærende systemer til rodfræsere faldt valget på fræsehjulsystemet fra Multi-Tip.